Lovas oldalBeszervezés
Főoldal
Lovas játékok Leírása
Lovas könyvek
Videók
Fórum
GalériaMándy Iván: Csutak és a szürka ló Csutak és a szürke ló
 

Egy alkalommal nagy feltűnést kelt az utcán egy vágóhídra vezetett öreg szürke ló. Egy kisfiú, Csutak szíve megesik az állaton; az ócskavastelepre bezárt lovat társaival a sötétség leple alatt elrabolja. A ló új értelmet ad életüknek, különösen Csutakénak, aki minden gondolatát, gondosságát rápazarolja. Még egy volt - gyermekszínész - iskolatársát is fölkeresi és elmesél neki mindent. A találkozás megalapozza a ló karrierjét és Csutak becsületét. A lóból "filmsztár" lesz, Csutakból pedig befolyásos személyiség: megnő a tekintélye barátai szemében.

lovaglas
Egy kislány és egy ló kivételes barátsága elevenedik meg a Könyvmolyképző Kiadó új sorozatának lapjain. A tízéves Katie csak nemrég veszítette el szüleit és testvéreit egy pusztító járványban. Most távoli rokonainál lakik, akik cselédként dolgoztatják. Katie minden vágya, hogy Nyugatra menjen, és megtalálja igazi családját. Amikor a ház ura egy vad musztángot hoz a házhoz, a kislány kedvességével és gondoskodásával fokozatosan elnyeri az állat bizalmát. Mindenki legnagyobb meglepetésére a veszélyes és szelídíthetetlen jószág engedelmeskedik Katie-nek. A két elhagyatott teremtmény között eltéphetetlen kapocs alakul ki. Barátságukat azonban halálos veszély fenyegeti. Hamarosan rá kell döbbenniük, hogy nagyobb szükségük van egymásra, mint azt valaha is gondolták. Ellenállhatatlanul romantikus történet, mely az első perctől fogva rabul ejti, és fogva tartja az olvasó érzelmeit


 lovaglasLovaglóstílusok és alapelvek - A lovas kiképzése - A ló kiképzése - Hatékony segítségekkel végzett feladatok - Alapgyakorlatok - Fontos feladatok - Magasabb szintű gyakorlatok/iskolagyakorlatok - A ló edzésterve - Etikai alapelvek - Pulzusméréssel a maximális teljesítményért.


www.lovaglas.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!